Bli utstiller

Vi etterlyser firmaer som har materialer, utstyr, verktøy og kunnskap innenfor alle typer søm-, strikk og håndarbeid, maling og tegning, keramikk, glass, scrapbooking, foto og digitaldesign, smykkedesign, kakedesign, enklere snekring, møbeltapetsering eller andre skapende hobbyer.

 

Bli utstiller på Design By Me
Er dette innfor ditt firmas produktsortiment, så er Design By Me stedet der du bør være 22.-24. september. Vi tilbyr flere typer standløsninger tilpasset ulike behov – og til en meget god pris.

 

Priser og påmelding »

 

Årets viktigste begivenhet
Vår målsetning er å skape årets viktigste begivenhet for kreative mennesker. Sverige har sin Sy- og håndverksfestival og Danmark sine Kreative Dage. Med Design By Me får Norge endelig sin egen messe for kreativitet og skaperglede.

 

Kontakt oss angående stand »

 

Foto: Prosjektleder for Design By Me Jan Gjære

Share this: