Prøv stempel og scrapbooking

Parallelt med Design By Me arrangeres Stempelscrapmessen.

Stempelscrapmessen er den største møteplassen i Norge innen stempel & scrapbooking. Her presenterer utstillere fra inn- og utland sine produkter og de nyeste trendene innen denne hobbyen. Messen er en fin arena for å få inspirasjon og handle nye produkter. Det arrangeres workshops og spennende kurs.

Arrangeres parallelt med Design By Me
Stempelscrapmessen har valgt å flytte arrangementet til Norges Varemesse og vil bli arrangert parallelt med Design By Me, i egen messehall. Messen besøkes årlig av ca. 2000 hobbyentusiaster og har tidligere vært avholdt på Exporama Senteret.

«Flytting hit gir oss anledning til vekst, bedre fasiliteter og flere besøkende» – sier arrangøren, Jan Tore Asdal.

3 messer samme helg
Det er felles inngangsbillett på Design By Me, Stempelscrapmessen og Samler & antikk messen – som foregår i en tredje messehall. Så hold av datoen og planlegg et besøk med venner eller familien.
Kjøp billett »

Besøk nettsiden til Stempelscrapmessen »

Share this: