Uendelige skapermuligheter med BERNINA

Vi er en av markedets største aktører og vil vise deg vårt sortiment på Design By Me.

Som den eneste europeiske symaskinprodusent gleder vi i BERNINA Nordic oss til å vise frem vårt sortiment på messen. Spennvidden er stor – fra den tradisjonelle symaskinen til innovative, computerstyrte broderimaskiner. BERNINA setter ingen grenser for kreativiteten.
Fellesnevneren er den umiskjennelige sveitsiske kvaliteten som kjennetegner både maskiner og tilbehør. Vi oppfordrer alle som har en gammel BERNINA til å titte innom standen vår– du får fortsatt masse spennende tilbehør til en eldre maskin.

Vi ønsker alle velkommen til å oppleve det kreative univers som ligger og venter. Vi ses på Design By Me 22.-24. september.

Besøk nettsiden til BERNINA Nordic »

Share this: