Få en lærerik og interessant opplevelse med Hobbyklubben

Bli bedre kjent med Norges største klubb for hobbyentusiaster på Design By Me.

Hobbytemaer i alle sjangre
I deres kreative univers finner du et enormt utvalg av lekre bøker med oppskrifter, tips, ideer og inspirasjon. Hobbyklubben tilbyr deg hobbytemaer i alle sjangre, fra norske tradisjoner til moderne hobby.

Kjente forfattere kommer
Tine Solheim viser modeller fra de siste sybøkene. og holder foredrag. Jane Asprusten og Liv Asplund lærer deg hvordan du strikker med perler. May Britt Bjella Zamori lærer deg å hekle med opphøyde masker. Nina Skarra lærer deg strikke/vev-teknikk med norsk ull. Kari Hestnes viser deg hvordan du setter sammen farger med inspirasjon fra bilder. Flere kjente forfattere kommer, se programmet >>

«Vi vil invitere våre engasjerte medlemmer til messen, og bidra til at de får en lærerik og interessant opplevelse samt at de blir kreative, glade, nysgjerrige og inspirert» – Torunn Murstad Gløtta i Hobbyklubben.

Besøk nettsiden til Hobbyklubben »

Share this: