Står Norge ovenfor en fargerevolusjon?

Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til?

Dagny Thurmann-Moe eller Farge Dagny som hun også er kjent som ønsker seg en fargerevolusjon. Hun vil ta oss bort fra det hun kaller de grusomme grå, til en mer fargerik tilværelse. Fordi farger er bra for oss.

Nylig ga hun ut boken «Farger til folket!» hvor hun viser oss hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, og hvordan vi kan bevege oss tilbake mot det fargerike.

Hør Dagny snakke om farger daglig 22.-24. september under Design By Me. Kjøp billett til Design by Me her »

Program »

Dagny Thurmann-Moe forteller om viktighete av farger på Design By Me.
Hør Dagny Thurmann-Moe fortelle om farger på Design By Me i september.

«Jeg vil snakke om fargetrender i årene fremover, hvordan du kan lage en fargepalett og bruke farger praktisk. I tillegg vil jeg presentere mitt strikkeprosjekt PicklesxDagny – en strikkekjole som er sortert etter øyenfarge – slik at det er enkelt å finne en farge du kler godt.»

Ønsker du inspirasjon til bruk av farger anbefaler vi å følge Farge Dagny i sosiale medier eller ta en titt på nettsiden hennes, dagnyfargestudio.no

Share this: