Bryt mønsteret ditt – bli inspirert av Rauma Ullvarefabrikk

Vi gleder oss til å møte de strikkeglade på Design By Me.

Rauma Ull med sine kjente kvalitetsmerker PT Garn og Raumagarn, deltar som utstiller på Design By Me. Sammen med en av deres store forhandlere i Oslo-området, Nøstet Mitt, lager de en stand hvor de vil vise hele spekteret av sine produkter.

«Vi gleder oss til å møte alle de strikkeglade kundene på Design By Me» sier markedssjef Erling Digernes i Rauma Ullvarefabrikk – som også er glad for at det blir et stort samlende arrangement i Norge ala det man har hatt i Sverige og Danmark i en årrekke.

I skrivende stund er det påmeldt nærmere 70 utstillere innenfor en rekke hobbyer, med majoritet og tyngde innenfor garn, strikk og stoff.

«Vi har fortsatt plass til flere utstillere, men plassene begynner å bli få» sier messesjef for Design By Me, Jan Gjære hos Norges Varemesse. Vi er på jakt etter firmaer som har materialer, utstyr, verktøy og kunnskap innenfor strikk, sy, håndarbeid og eget kreativt skapende. Kontakt oss snarest om du vil vite mer om dine muligheter på Design By Me.

Bli bedre kjent med Rauma Ullvarefabrikk »

Kontakt Design By Me »

Share this: