Bryt mønsteret – drøm stort!

På messen blir det lansering av boken Dream Big – Take no shit! Hva skjer om du tør å bryte mønsteret, tør å drømme stort og følger drømmene dine? Er det mulig å redde verden med neglelakk?

Dette er mye mer enn bare en bok: her får du musikk, kunst, verktøy, humor, gründerhistorier – og kanskje guts nok til å bryte hverdagsmønsteret å tørre å følge drømmene dine? Hovedpersonen i boken, Tone Lise Forbergskog signerer og forteller kortversjonen av sin utrolige historie om hvordan hun blant annet har engasjert seg sterkt i å hjelpe kvinner utsatt for menneskehandel – og røper for første gang hemmeligheten bak engasjementet sitt.

Tone Lise Forbergskog er en av Nordens mest vellykkede og grensesprengende forretningskvinner. Men ikke bare har hun bygget opp sin egen suksessfulle virksomhet, tross mye motstand fra mange hold – hun har tatt aktivt sosialt ansvar på et område få vil nærme seg.

Tone Lise akter ikke snu seg bort lenger – noe skjer i hjertet og hjernen hennes denne dagen. Hun tar en avgjørelse, hun vil ikke være en del av tafattheten lenger – hun vil gjøre noe med dette. Hun vil gjøre en aktiv innsats for å hjelpe disse stakkars kvinnene – og i dette øyeblikket bestemmer hun seg for å gå løs på det med samme energi og ustoppelige optimisme som hun har fremvist da hun startet salongen i andre-etasjen bare noen få år tidligere.

Hør Tone Lise Forbergskog på scenen under Design By Me, sjekk programmet >>

Dream Big – take no shit! blir en av høstens snakkiser – og skal lanseres world-wide i 2018. På messen kan man bli blant de aller første som sikrer seg et rykende ferskt eksemplar – inkludert et flott kunst-trykk fra boken. Kunstner Lene Merete Haugen har laget kunsten i boken og har utstilling på Design By Me.

«Still Dancing» av Lene Merete Haugen.

Share this: