Hvordan strikke klær til barn som blir brukt i hverdagen?

Tina Hauglund, også kjent som Strikkezilla, deler tips og triks til hvordan du kan strikke klær til barn som er lette å ta i bruk i hverdagen.

Tina har designet strikkeoppskrifter siden hun ble mamma til Lille Bolle i 2014. I 2017 kom Lille Tulla også, som har vært inspirasjonen til den siste boken: Lille Tullas strikkebok.

Tips og triks

Tina er opptatt av at klærne som strikkes til barna skal brukes til de ikke lenger kan repareres, og hun deler tips og triks til hvordan man kan strikke klær som er lette å ta i bruk i hverdagen. Få med deg foredraget søndag 23. september på Design By Me. Se programmet

Tidløs design og god passform

I Lille Tullas strikkebok finner du oppskrifter for barn fra 0-12 år, og 40 strikkeoppskrifter til hverdag og fest. Blant oppskriftene finner du den populære Baccalaolua og det lekre Victoriasettet. Alle plaggene har et tidløst design og en passform som barna garantert vil elske! Og du kan kose deg med å strikke luer, drakter, jakker, bukser og små kjoler, akkurat det som passer deres garderobe.

Få tips til hvordan du strikker klær til barn som blir brukt av Strikkezilla på Design By Me
Få tips til hvordan du strikker klær til barn som blir brukt av Tina Hauglund, Strikkezilla på Design By Me.

Møt Strikkezilla på Design By Me

Strikkezilla design drives av Tina og bestevenninnen Veronika Schjerverud, og sammen har de fine og praktiske strikkeverktøy og -tilbehør, både egenutviklet og spesielt utvalgt. Disse kan du også kan se på www.strikkezilla.no. Tina og Veronika står på Strikketorget på Stand B02-34 på Design By Me og viser gjerne frem sine favoritter.

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Share this: